Despre blog

          Cred ca m-am nascut cu microbul de a calatori in sange si inca de la o varsta frageda visam cu ochii deschisi la ceea ce voi vedea si unde voi ajunge cand ma voi face mare. Anii au trecut si visele au inceput sa nu mai fie doar simple vise. A venit si momentul primei iesiri din tara si de atunci nu m-am mai oprit si nici nu intentionez sa o fac prea curand. Ador misterul unui avion ce aterizeaza intr-un loc necunoscut. Ador sa stau in mijlocul unei piete, al unui parc sau al unei plaje absorbind aromele si sunetele unei lumi complet noi. Nu imi trebuie mult timp dupa o revenire acasa sa simt ca talpile ma mananca, ca ma apuca dorul de duca si nevoia de a-mi face din nou bagajul. Nu accept sa vad lumea privind documentare, in fata unui ecran de televizor, ci vreau sa imi creez in memorie propriile documentare cu amintiri si experiente de la fata locului.

Imi place sa simt locul in care merg, imi place sa privesc spectacolul strazii si nu doar sa alerg dupa obiective. Imi place sa ma intorc acasa cu sute de fotografii. Imi planific din timp urmatoarele calatorii si profit pe cat posibil de orice oferta aparuta. Nu plec cu idei preconcepute si incerc sa nu ma cramponez de lucrurile mai putin placute astfel ca intotdeauna reusesc sa pastrez bine amintirea a tot ceea ce este frumos in fiecare destinatie in parte. Am o gramada de planuri si prea putine locuri nu au intrat pe lista mea de dorinte.

Si pe masura ce dorinta de a calatori si milioanele de vise de a vedea lumea au inceput sa devina incet,incet, realitate, a aparut si dorinta de a impartasi cat mai mult din propriile experiente si de a arata tuturor cat mai mult din frumusetea locurilor vazute personal. Asa s-a nascut EuInLume, un blog despre calatorii si experiente personale de calatorie, un blog despre locuri si oameni, despre placerea de a calatori pentru a experimenta si pentru a invata, un blog cu recomandari sper eu utile cat mai multor cititori calatori.

                                                                                                                                                                                         Gabi

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *